3 gode på Mofibo

Nu har jeg efterhånden haft en konto på Mofibo i et stykke tid. I starten synes jeg det var utrolig underligt at lytte til en bog – jeg synes ligesom at man mistede den følelse man normalt har når man læser en god bog, men nu er jeg ved at vænne mig til det og jeg synes at det er hyggeligt at man kan høre en bog mens man laver mad, vugger sin søde baby i søvn eller luger ukrudt i haven. Det er ikke fordi jeg på nogen måde vil undvære at læse en rigtig bog, men en lydbog er et godt supplement. Indtil videre har jeg hørt 4 bøger. Udover “Papmaché reglen” kan i læse kort om de 3 andre bøger nedenfor

“Store små løgne” af Liane Moriaty

Alene-moren Jane er lige flyttet til byen med sin søn. Hun møder Madeleine og Celeste som hun hurtigt får et nært forhold til

Til en quiz-aften på skolen sker en tragedie med døden til følge – hvad er der sket? hvem står med skylden? og kan man overhovedet opklare hvad der skete den aften?

“Jeg lægger dine breve under madrassen” af Astrid Lindgren & Sara Schwardt

Dette er en bog der tager dig med ind i en brevveksling mellem den verdenskendte forfatter Astrid Lindgren og den 12 årige pige Sara der skrev til hinanden i en årrække fra 1971-2002. Sara skriver, som så mange andre børn og unge, til Astrid Lindgren om hendes problemer med familie, skolegang og selvværd. Saras breve fanger Astrids interesse og de 2 udvikler et brev-venskab hvor Astrid møder Saras problemer med åbenhed og empati

En sød og rørende fortælling der fortjener at blive læst 

“Pigen fra Napoli” af Lucinda Riley 

Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. Rosannas stemme fører hende fra en fattig opvækst i Napolis smalle gader til verdens største operahuse. Og med det skønne Italien som baggrund udspiller der sig i denne bog en uforglemmelig kærlighedshistorie om besættelse og svigt – og om den hårde vej til at finde sig selv og sin egen lykke

 Det er 3 meget meget forskellige bøger, men det er jo det skønne ved det med lydbøger. Når jeg køber bøger for at læse dem, køber jeg altid bøger af en forfatter jeg ved jeg kan li’ eller bøger i samme genre. Her er det meget nemmere at “læse” andre bøger end man normalt tiltrækkes af og det har i hvert fald fået mig til at indse at jeg måske skulle udvide min bog-horisont. Jeg har allerede lavet en “vil læse”-liste som blandt andet indeholder “Skomagerens hustru” af Adriana Trigiani, “Fra min faders skygge” af Sebastian Klein, “Et helt nyt liv” af Lisa Genova og “Lake House” af Kate Morton, så mon ikke der på et tidspunkt kommer et indlæg mere om 3 gode på Mofibo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *