I januar glæder jeg mig til:

Så er den nye kalender taget i brug og vi skal nu vænne os til at skulle skrive 2018. Først og fremmest vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår. Nytårsaften for os var meget stille og roligt. Vi fejrede det nye år med 2 vennepar der begge har børn under 2 år, så aftenen var fuldt ud på deres præmisser. Vi startede med at spise forret mens børnene fik deres aftensmad. Herefter holdte vi pause i spisningen indtil børnene var blevet puttet i seng. Herefter nød vi mere lækkert mad inden vi kunne stille os ud og nyde det smukke fyrværkeri på en stjerneklar aften – Storm sov igennem alle de høje fyrværkeri-brag så det var super dejligt. Klokken lidt over 1 var han sulten og så passede det med at vi kunne køre hjem, når han nu alligevel var vågen. Nu er det nye år så småt gået i gang og januar er en måned jeg har glædet mig til – hvorfor kan i se på listens 1.-plads nedenfor:

 

  1. Nyde at kæresten har barsel og skal være hjemme hos mor og Storm hver dag
  2. Begynde at skrive dagbog (måske ikke dagligt men et par gange i ugen)
  3. Forhåbentlig komme ind i en god rytme i forhold til min træning
  4. Læse “I morgen kommer en ny himmel” af Lori Nelson Spielman
  5. Lave masser af mad der bringer en til varmere himmelstrøg (fortsættelse af mit nytårsforsæt fra 2017)
  6. Invitere min søde kæreste ud at spise og nyde en aften kun os 2
  7. Fylde den efterhånden halvtomme fryser op med hjemmebag – blandt andet burgerboller, pølsehorn, pølsebrød, baguettes og suppebrød
  8. Gå i gang med projekt “lav orden på kontoret” så det bliver et hyggeligt sted at være
  9. Have besøg af de skønneste tøser ♡
  10. Blive up-to-date med Storms “barnets bog” (simpelthen så pinligt at jeg ikke har fået skrevet ret meget i den endnu)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *