INSTA MOMENTS

Det er efterhånden ved at være rigtig længe siden, jeg sidst har givet en opdatering fra Instagram – Helt nøjagtig siden 13. december. Jeg var ved at kigge billederne igennem der indeholder både sol og sommer, sne og frost, mad, vores lille guldklump og en masse hverdagsglimt. Nedenfor kan i se 12 af de seneste opdateringer fra min Instagram-profil

De seneste dage er gået med at nyde solens stråler. Storm har fået sig en helt ny dagsrytme, der betyder at han vågner et sted mellem 05.30 og 06.00 (dejlig lang dag forude). Han sover til formiddag i barnevognen fra 08.00-10.00 ca og middagslur fra ca 13.30-15.30. Det betyder at jeg hver dag lige i tiden har 4 (!!!!!!!) timer hvor jeg kan gøre hvad jeg vil – det har jeg ikke prøvet siden han var ganske spæd. Og når vejret leger sommer nyder jeg det ekstra meget. Jeg ligger på græsset med list koldt at drikke og får læst en hel masse, noget jeg ellers ikke har haft særlig meget tid til den seneste tid

Jeg håber at vejret fortsætter i det sommerlige humør – vi skrives ved snart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *