Storms 1-års fødselsdag

I søndags var det en helt speciel dag – det var nemlig Storms 1-års fødselsdag. Jeg kan tydelig huske følelsen af at holde ham i mine arme første gang, første gang man virkelig havde øjenkontakt med ham, forste gang han smilede og grinede til én, første gang han kravlede og da han tog sine første skridt… Og bang! før man så sig om har vi haft ham hos os i 1 år. Et år der er gået så stærkt at man slet ikke kan få stå det, og alligevel et år hvor der er sket så meget

Vi havde valgt at holde hans fødselsdag herhjemme med den nærmeste familie. Vi havde håbet på lidt bedre vejr så vi kunne have siddet ude, men vi måtte tage koncekvensen af vejret og dække op indenfor. Heldigvis skinnede solen og vi kunne tilbringe eftermiddagen i haven med havespil og kaffe

Vi havde en fantastisk dag, præcis som vi have ønsket os

En tanke om “Storms 1-års fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *