I september glæder jeg mig til:

Så skal der vendes en side i kalenderen igen og det er nu officielt blevet efterår. Det har virkelig været en lang og fantastisk sommer. Allerede fra starten af maj, var vi så priviligerede at møde sommeren, og den berigede os med sommervarme i over 3 måneder. Jeg er ikke færdig med sommeren overhovedet, men alligevel kan jeg godt mærke at jeg glæder mig til efteråret. Det er  – som jeg har fortalt så mange gange før – min yndlingsårtid, og så har jeg så mange skønne ting i vente i september, at jeg byder efteråret velkommen med åbne arme

Her får I en efterårs-skøn liste over nogle af de ting jeg glæder mig til i september:

  1. Gå i køkkenet og lave en masse lækkerier med efterårets frugt og bær
  2. På tøse-shoppetur med en sød veninde
  3. Lørdagshygge med familien
  4. Tage en tur til Fyn, hvor vi starter med en overnatning i Middelfart og efterfølgende en gåtur på toppen af den gamle Lillebæltsbro
  5. Lave fotoshoot med min lille mus
  6. Få redigeret og brændt filmene fra dette års sommerferier samt lave årets ferie fotobøger
  7. Få gjort haven efterårsklar med fine ting i vores krukker
  8. Nyde at dagene bliver kortere og mørkere (ja det er måske mærkeligt, men det er faktisk noget jeg nyder) så skal der nemlig tændes masser af stearinlys og drikkes varm kakao
  9. Overraske kæresten med en god middag og film efter hans valg
  10. Få gang i min læsning igen. Jeg er igang med en skøn bog af Lucinda Riley, som jeg håber jeg kan få læst færdig her i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *