Rabarberkage med mandler og hvid chokolade

Når de første rabarber lander i butikkerne, kan jeg simpelthen ikke lade være med at købe dem. Jeg elsker rabarber og glæder mig til at vores egne bliver så store at jeg bare kan gå ud i haven og plukke nogle. I mandags havde jeg en feriedag og noget af den brugte jeg på at bage denne lækre rabarberkage

Du skal bruge: 3 æg // 150 g rørsukker // kornene fra ½ vaniljestang // 150 g smør // 175 g marcipan // 150 g hvedemel // 125 g mandler blendet til mel // 1 tsk bagepulver // 100 g hakket hvid chokolade // 4 stængler rabarber // 2-3 spsk rørsukker til topping

Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen til en tyk æggesnaps. Smelt smørret og rør det i æggesnapsen. Skær marcipanen i små stykker og kom det i en skål med mel, mandelmel og bagepulver og vend det i æggeblandingen sammen med hakket hvid chokolade

Smør en springform og fordel dejen heri. Rens og skær rabarber i små stykker. Kom dem ovenpå kagen og tryk dem let fast. Drys til sidst med rørsukker i et tyndt lag og bag kagen ved 175 grader i 35-40 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *