Boganbefaling: “livet er let, bare rolig”

Den her bog havde jeg aldrig hørt om før. Det var udelukkende bogens forside der fik mig til at kigge nærmere på den, og ihh hvor er det bare en fin og sød lille historie. Efter at have læst bogen fandt jeg ud af at det er en efterfølger til bogen “lykkelige mennesker læser og drikker kaffe”. Heldigvis er det en selvstændig efterfølger, så man kan sagtens læse den, uden at have læst den forrige. Efter at have læst denne bog har jeg dog fået utrolig meget lyst til at læse forgængeren, for at finde ud af hvordan personerne i bogen er blevet som de er, så tænker at jeg må anskaffe mig den, så jeg kan komme i gang hurtigst muligt

Fra bogens bagside: “Da Diane mistede sin datter og sin mand i et tragisk biluheld, søgte hun til Irland for at hele sine sår. Her mødte hun den lunefulde fotograf Edward, men forholdet brast, og Diane er nu tilbage i Paris, klar til at starte på en frisk og sammen med sin ven Félix få gang i sin bogcafé

Hun møder Oliver, der er sød og betænksom, og når lige at snuse til lykken, inden hun render ind i Edward igen. Mødet ripper op i fortiden: De nærer stadig følelser for hinanden, men begge har de bevæget sig videre i deres liv. Pludselig aner hun ikke sine levende råd: Kan hun forlade sin trygge tilværelse i Paris til fordel for en uvis fremtid i et andet land?”

En tanke om “Boganbefaling: “livet er let, bare rolig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *