Dreng eller pige?

Da jeg ventede Storm var jeg 110 % sikker på at vi skulle have en pige. Da vi var til 2. scanning og vi fik at vide at vi skulle have en dreng, tænkte jeg at hun måtte have set syner, haha.. Så når folk spørger mig om jeg har en fornemmelse af hvad vi venter os denne gang svarer jeg blankt “NEJ, ingen anelse” og det er faktisk rigtigt. Der er rigtig mange ting der er forløbet på samme måde denne gang, som i den første graviditet, men samtidig er der også rigtig meget der er anderledes og følelsen af om det er en dreng eller pige der gemmer sig derinde er ikkeeksisterende. Derfor har vi også gået og glædet os ekstra meget til i dag hvor vi kunne få spændingen udløst – Dreng eller pige?

Først og fremmest var det vigtigt for os at baby er okay og at alt ser fint ud som det heldigvis gør. Det med at vi kan få barnets køn at vide, er bare en ekstra stor bonus. Så da jordermoderen spørger om vi vil vide kønnet, kan jeg næsten ikke holde spændingen ud…

Vi venter os endnu en lille Supermand 💙

3 tanker om “Dreng eller pige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *