Træning i sommerferien

Jeg havde tænker mig at lave et lille skriv om hvordan man nemt kan træne selvom man holder ferie. I denne graviditet er jeg blevet mere opmærksom på kost og træning end jeg var i min første. Jeg har virkelig ikke lyst til at tage 33 kg på igen denne gang. 33 kg ekstra fordelt på 165cm var ikke noget pænt syn. Jeg ved godt at jeg rendte rundt med en masse vand i kroppen og at Storm ikke hørte til de mindste babyer, men alligevel 33 KG! Da jeg blev gravid denne gang vejede jeg små 10 kg mere end jeg gjorde da jeg blev gravid med Storm, så jeg er jo allerede lidt bagud på point lige der. Derfor håber jeg sådan at jeg kan minimere min vægtøgning denne gang, blandt andet ved at fortsætte min træning selvom vi holder sommerferie

  • Pak elastikker og sjippetov i tasken, det fylder ingenting, vejer ingenting og kan bruges alle steder, lige meget hvilken ferie du skal på
  • Gode gå-sko så du kan vandre og udforske området du befinder dig i. Har du et ur med skridttæller er det en genial motivationsfaktor. Sæt dig et mål for antal skridt pr. dag, det virker i hvert fald for mig
  • Udnyt det (forhåbentlige) gode sommervejr til at hoppe i vandet, spille bold eller lege vandkamp – hver kalorie tæller
  • Løb – Vi kan ikke komme udenom at det nok er den nemmeste form for motion ligegyldig hvor du befinder dig. Det kræver bare et par gode sko, så der er ikke rigtig nogen undskyldning for at lade være
  • Træning med egen kropsvægt: Squat, lunges, armbøjninger, mave & rygtræning. Nettet er fyldt med inspiration og der findes rigtig mange gode, hurtige og effektive øvelser
  • Gør det sammen! Det er bare altid sjovere hvis man er sammen om det. Sidste år da vi var i sommerhus med min svigerfamilie trænede vi (næsten) alle sammen hver eftermiddag i haven. Det er sjovt at gøre det sammen, man hjælper hinanden og der går en lille smule konkurrence i at lave flest øvelser – mega effektivt!
  • Lidt er bedre end ingenting. Husk at holde ferie og vær glad for det du gør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *