Små glimt

Mig og drengene på cykeltur

I går kom vi hjem fra en dejlig tur til København, sammen med mine forældre – en tur jeg selvfølgelig nok skal fortælle mere om på et senere tidspunk. Vi nyder virkelig at have ferie sammen og nyder de sidste dage i fulde drag. På mandag kalder hverdagen igen, i hvert fald for min bedre halvdel og vores søn, jeg snupper lige en uge til

I dag fik jeg lov at sove længe, og det var virkelig tiltrængt. Ellers har vi nusset rundt ude i haven og så har vi været på en times cykeltur rundt i området. Storm nød det og sad omme i cykeltraileren og sang stort set hele vejen – så hyggeligt!

Morgentur til havnen for at kigge på træskibe

I sidste uge tog Storm og jeg på en lille morgentur ned til havnen hvor alle træskibe fra “Fyn rundt” lagde til. Her gik vi en lille tur, selvom der var nogle der synes at sandkassen var noget mere interessant end en flok gamle træskibe, haha

Tur ned til søen for at fodre ænder

Der skal virkelig ikke særlig meget til: En pakke toastbrød og en tur i klapvognen… Storm er vild med dyr og især en tur ned til søen i nærheden, for at se på ænder og svaner, er et kæmpe hit. Vi har gjort det et par gange her i vores ferie, og selvom Storm synes det er sjovere at fodre sig selv er han vild med at komme ned og besøge de mange sultne fulge

Lækreste frokost – Fish & chips ♡

Ham her

Hvor lækker er han ikke lige? Vores lille store dreng der snart fylder 2! Han har simpelthen været så nem at have hjemme i ferien og selvom jeg på forhånd var en lille smule bekymret for om han ville komme til at kede sig, har vi virkelig hygget os. Der skal jo egentlig ikke så meget til.. En lille tur hist og pist, indkøb, leg med LEGO og BRIO, en tur i haven eller andre småting er jo rigeligt til at aktivere ham – vigtigst af alt er jo bare at vi er sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *