I august glæder jeg mig til:

Godmorgen derude… AUGUST  – hvor vildt er det ikke lige? Om 4 måneder er det tid til kravlenisser, julekalender og hjemmelavet konfekt, jeg kanbare slet slet ikke følge med. Heldigvis er der en masse skønne oplevelser der venter ressten af året og nogle af dem allerede her i august

Her til morgen har Storm og jeg nusset rund og hygget os i nattøj. Vi har set tegnefilm og jeg har fået smagt på min hjemmelavede granola – mums siger jeg bare. I dag skal jeg lidt i haven og ellers skal vi ikke det helt store. Mon ikke det bliver til en tur på legepladsen eller ned til søen for at fodre ænder

Kan I have en dejlig dag! – Nedenfor kan I se min liste over nogle af de ting jeg glæder mig til i august måned:

  1. At holde sidste halvdel af min sommerferie
  2. Fejre Storms 2 års fødselsdag med venner og familie
  3. Få fremkaldt nye billeder til rammerne i stuen og kontoret
  4. Lytte til en masse skønne lydbøger og podcasts
  5. Så småt begynde at planlægge vores kærestetur til Hamburg i starten af september
  6. Nyde en masse gå- og cykelture (kroppen er ved at være tynget af graviditeten, så vi tager det stille og roligt)
  7. Komme i bund i haven, der efterhånden er mere fyldt med ukrudt end blomster samt finde ud af hvad der skal ske med den til efteråret
  8. Holde fransk aften med kæresten, hvilket indebører baguette, ost og pølse – mums
  9. Få indhentet noget af det tabte i forhold til fotobøger. Det tager tid men er super hyggeligt at sidde og nusse med
  10. Til barnedåb ved min søde niece

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *