København

Åhh hvor går ens ferie bare alt for stærkt! I sidste uge var vi med mine forældre på en lille uges ferie i Hovedstaden. Vi havde lejet en stor lejlighed på Nørrebrogade med den smukkeste udsigt over Dronning Louises Bro og søerne. Her ankom vi søndag først på eftermiddagen og blev til torsdag middag. Vi havde hjemmefra ikke lavet de store planer, men var enige om at vi ville en tur i zoologisk have. De andre dage blev brugt på sightseeing til fods, shipping, masser af lækre gastronomiske oplevelser og en masse hygge og kvalitetstid

Jeg ville aldrig selv kunne bo i en storby som København, folk har for travlt, der er for meget larm og alt for mange mennesker samlet på ét sted. Jeg har siden jeg var barn været i København på ferie næsten hvert år, og jeg elsker det, men jeg må sige at det også er dejligt at komme hjem til roligere omgivelser. Jeg elsker de muligheder storbyen har at byde på, små spicialbutikker, caféer og restauranter. Har man lyst til noget lækkert take-away kan du jo vitterligt vælge mellem alt og ikke kun pizza og sushi som her i provinsen. Jeg kunne købe mig fattig i lækkerier så det er nok meget godt at jeg kun er på besøg i byen en 4-5 dage om året, haha

Jeg har lige lagt mig ind i sengen med benene lidt op. I dag vi har vi nemlig været i haven i 5 timer her til eftermiddag/aften og det kan den gravide krop altså godt mærke. Nu skal der så slappes af mens lillebror mosler rundt inde i maven

Kan I have en rigtig dejlig aften!

2 tanker om “København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *