Den sidste uges sommerferie

Åhhh hvor er det trist at sommerferien allerede er slut. Jeg har holdt ferie i 4 uger, men i dag var det op på jernhesten igen, og afsted på arbejde. Heldigvis er det til at overskue med hensyn til arbejde, den 20. september har jeg nemlig sidste arbejdsdag inden den står på et par dages ferie og derefter barsel

Men alligevel…. Nu skal man ind i den gamle hverdagsrytme igen, vækkeuret skal stilles og vi skal være klar og ude af døren til et bestemt tidspunkt. Jeg elsker at tuller rundt herhjemme og nyder at jeg kan gøre tingene i mit eget tempo – men hvem gør ikke det, haha

Den sidste uge af min ferie var egentlig tiltænkt som en uge hvor jeg ikke skulle lave noget som helst udover at ligge på sofaen og se film og måske gå en lille tur i ny og næ, for at få ladet batterierne helt op igen, men sådan blev det ikke ligefrem. Nedenfor har jeg lavet mig en lille “ta-da liste” som er en slags to-do liste, men i stedet for at man på forhånd skriver op hvad man vil nå skriver man tingene op efterhånden som man får dem gjort – mega motiverende! Billederne et taget fra vores lille brombærjagt i “baghaven”

Sidste uges ta-da liste:

Haven: luet ukrudt // plantet om i krukker // flyttet buske i haven // klippet lavendler ned // fejet terrassen // ryddet op/ud i skuret // vasket vinduer

Køkken: bagt speltboller // bagt foccacia // lavet æblegrød // bagt suppebrød // handlet stort ind // bagt tahinkage

Huset generelt: ryddet op // ordnet kommoder i soveværelset // vandet blomster // ryddet op/ud i min garderobe // støvsuget // flyttet ting op på loftet // ryddet op/ud i skabe på badeværelset

Andet: tøjvask // lagt tøj sammen // plukket brombær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *