Her til aften har vi nydt denne lækre og nemme kålsalat, som er perfekt som et sprødt indslag til efterårets simreretter. Jeg elsker Kål (især grønkål) og spiser det gerne dagligt hen over efteråret og vinteren. Min farvorit er, som her, at bruge det frisk i salater eller tilberedt i f.eks. supper
Du skal bruge: Grønkål (eller som her, den røde af slagsen) // æbler // citronsaft // brombær // pinjekerner Dressing: 2 spsk Solbærsaft eller hyldebærsaft // 1 spsk olie // 1 tsk citronsaft // 1 tsk flydende honning // lidt salt & peber
Rens og snit kålen fint og kom den på en tallerken. Skær æbler i små tern og vend dem i en lille smule citronsaft så de ikke bliver brune. Kom dem ovenpå kålen sammen med friske brombær. Rist pinjekernerne på en tør pande og stil dem til afkøling mens du laver dressingen ved at piske alle ingredienserne sammen. Fordel dressingen over salaten og drys til sidst med de ristede pinjekerner