I oktober glæder jeg mig til:

Godmorgen derude. Sidder hjemme i sofaen med et krus te og tændte stearinlys. Jeg er efterhånden ved at komme ind i en god barselsrytme, med en god blanding af praktiske gøremål og afslapning. I dag skal vi vende endnu et “blad” i kalenderen og jeg har nu 53 dage til termin – huha jeg synes det nærmer sig hurtigt og alligevel synes jeg at der er længe til

Jeg bor stort set i mit nattøj, og er kun i noget mere præsentabel hvis jeg skal aflevere lillemanden i vuggestuen eller ud og handle. Jeg nyder at kunne stå op og ikke behøver bekymre mig om hvilket tøj jeg skal have på, for jeg skal bare gå og tuller rundt herhjemme og dermed er det også fløjtende ligegyldigt hvordan jeg ser ud, så længe det er behageligt. Som sagt har jeg fundet en god fordeling af tiden jeg bruger på det praktiske og det hyggelige og det bærer denne måneds “ønske”-liste også præg af:

  1. Masser af bøger, podcasts og lydbøger
  2. Lange gåture i skoven (så lange som de nu kan blive med en kæmpe mave)
  3. Pynte op udenfor med hjemmelavede græskarlygter og kastanjer
  4. Pumpkin’ pie, suppe og hjemmebagte boller
  5. Redebyggeri og opfyldning af fryseren
  6. En tur i biffen for at se “Jagtsæson” med skønne kollegaer
  7. Lave børne-hjørne i den ene ende af stuen
  8. Efterårsferie hos mine forældre
  9. Langsomme morgener i sengen med mine to drenge hvor der skal hygges med tegnefilm og morgenmad
  10. Holde Halloween(u)hygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *