Pizza med parmaskinke og frisk æble

Mmmm… Jeg elsker pizza – men hvem gør ikke det? Den anden dag havde jeg lavet denne lækre udgave med parmaskinke, rucola og friske æbler. Kæresten var på weekendarbejde og lillemanden sov middagslur i barnevognen, så jeg så mit snit til en lækker frokost på sofaen med et par timers lydbog

Du skal bruge: Pizzadej (gerne spelt eller fuldkorns) // tomatpuré // revet mozzarella // rucola // parmaskinke // frisk æble // god olivenolie // salt & peber

Smør tomatpuré på den udrullede pizzadej og fyld med mozzarella. Kom den i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 15 minutter til bunden er gylden og sprød. Når den er kommet ud af ovnen toppes den med parmaskinke, rucola og æbleskiver. Inden servering hældes en lille smule olivenolie over og der drysses med salt og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *