En weekend i Hamborg

Åhhh jeg kunne godt tage afsted igen. En weekend i Hamborg sammen med den største af mine drenge. Vi havde en super dejlig tur hvor vi fik set en masse men samtidig også slappet af og spist en masse lækker mad

Mine forældre var så søde at tage fri fredag så vi kunne køre tidligt og få lidt ud af dagen dernede. Fordelen ved at bo i Sønderjylland er at vi jo ikke har ret langt derned. Faktisk tager det lige så lang tid for os at køre hjem og besøge vores familier som det gør at køre til Hamborg – godt og vel 2½ time, så det er egentlig fjollet at vi ikke har været dernede før nu, når man tænker på at vi har boet hernede sydpå i 8 år

Vi var dog lidt betænkelige ved at tage afsted, da Storm havde fået feber natten til fredag, men vi blev enige om at vi ikke var længere væk end at vi kunne køre hjem igen hvis det skulle gå hen og blive værre. Storm er heldigvis utrolig tryg ved sin mormor og morfar, så når alt kom til alt var beslutningen om at tage afsted, egentlig ikke så svær. Heldigvis vågnede vi op til en besked lørdag morgen, hvor der stod at lillemanden var feberfri og havde sovet en god nattesøvn – så kunne man sådan for alvor slappe af

Vi havde egentlig ikke læst ret meget om byen på forhånd – hvilket er noget helt nyt for planlæggeren her – så vi gik bare afsted for at se hvor vi endte. Hotellet vi boede på lå lige skrå overfor hovedbanegården, så allerede fra start var vi meget centralt og der var en masse at se på. Hvilke områder, bygninger og restauranter vi besøgte vil jeg komme nærmere ind på i et senere indlæg. For nu, vil jeg lade billederne tale for sig selv – det er en virkelig hyggelig by som vi gladeligt besøger igen en anden gang

2 thoughts on “En weekend i Hamborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *