Æblemuffins

Jeg er så småt gået i gang med at fylde fryseren op med både salt og sødt. Indtil videre har det været mest bagværk, men inden længe skal jeg også i gang med diverse frikadeller, farsbrød og sammenkogte retter, så vi har til nogle nemme måltider efter lillebror er kommet til verden. Men indtil videre er det som sagt mest bagværk der er kommet i fryseren i form af boller, flutes, kager m.m. I dag skulle de sidste æbler, jeg fik af min kollega, bruges og det blev til en posefuld af disse lækre æblemuffins, så vi også har lidt at byde vores gæster, når de kommer på barselsbesøg

Til 16-20 stk skal du bruge: 240 g blødt smør // 2½ dl rørsukker // 4 æg // 3 dl hvedemel // 2 tsk bagepulver // 1 spsk kanel // 4 æbler

Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æggene ét ad gangen mens du stadig pisker. Bland alle i tørre ingredienser i dejen og kom til sidst æblerne i. De kan enten være skrællede og revet eller, som jeg har gjort her, i små tern. Fordel dejen i 16-20 muffinforme og bag dem ved 180 grader i ca 25 minutter, til de er hævede og gyldne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *