… og så skete det her

Jeg er blevet forlovet med min store kærlighed gennem 12,5 år. Jeg har stadig lidt svært ved at fatte det, men jeg er simpelthen så lykkelig og også en lille smule overrumplet, da han fuldstændig tog fusen på mig

Vi har sommetider snakket om det med at fri, når vi f.eks har set en film hvor det sker og jeg har givet udtryk for at når (og hvis) det nogensinde skulle ske for mig skulle det være helt afslappet og uformelt og det må man sige han havde taget til sig. Forrige lørdag morgen var vi alle 3 stået op klokken 7, vi sad en halv times tid inde i sengen og nød en regnfuld morgen i nattøj mens vi så tegnefilm på Ramasjang. Da klokken nærmer sig 8, går jeg ud i køkkenet for at lave pandekager til mine drenge – og bum, så skete det, lige der midt i køkkenet i nattøj og med morgenhår – det kunne simpelthen ikke have været mere romantisk

Ringen jeg har fået har 3 brillianter: 1 for min kommende mand, 1 for Storm og en for lillebror ♡ 

2 tanker om “… og så skete det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *