En måned til termin

Tiden nærmer sig, hvor vi skal hilse på lillebror. I går var der nemlig præcis en måned til termin. Vi er dog ikke helt klar til hans ankomst endnu, så han må gerne lige blive derinde lidt endnu. Den seneste tid har jeg været i gang med at fylde fryseren op med alverdens lækkerier, der kan gøre vores madlavning en del nemmere på de travle dage med 2 krudtugler, lillebrors tøj er vasket og vi er så småt ved at få styr på hvordan vi vil lave drengenes legehjørne inde i stuen

Hospitalstasken er også så småt ved at være pakket – vi har begge to haft på fornemmelsen at lillebror melder sin ankomt før tid denne gang, så derfor har vi også haft det bedst med at tasken har været pakket i god tid. I går var kroppen virkelig træt så jeg brugte det meste af dagen i sengen hvor der blev læst, spist lækker peanutbutter/banan-kage og set den første julekalender i år. I dag er der noget mere energi  (som i nok også kan fornemme ud fra min frokost, haha) så jeg skal have vasket en masse vasketøj, have handlet ind til resten af ugen og så håber jeg på at jeg kan tage mig sammen til en lille eftermiddagstræning. Det er efterhåneden også ved at være længe siden vi sidst har taget nogle graviditetsbilleder af mig og babybulen, så tænker at vi skal se om vi ikke kan få det gjort i løbet af ugen – det er jo med at gøre det inden det er for sent, og man fortryder jo kun de billeder man ikke får taget. Bliver de gode, skal jeg selvfølgelig nok vise jer et par billeder her på bloggen

Kan I have en dejlig dag. Jeg kigger ind forbi inden længe med en dejlig nyhed ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *