Sidste dag i ferien

Så er ferien ved at være forbi. Vi har nydt nogle dage med familien mod nord, og de seneste har vi nydt herhjemme med masser af morgenhygge, hjemmebag, film, besøg af mødregruppen og en tur i BR (hvor mors tålmodighed ofte bliver sat på prøve)

I dag sov vi næsten til halv 9 og hyggede med noget tegnefilm i sengen inden vi stod op og spiste morgenmad. I formiddags fik jeg lavet lidt praktisk mens drengene tog en tur i Silvan – farmand mener at han lige så godt kan lære det, haha. efter en god lang middagslur, tog guldklumpen og jeg en tur i klapvognen, og endte på en nærliggende legeplads, hvor vi endte med at tilbringe små 2 timer, inden vi igen vendte snuden hjemad

Det har virkelig været en dejlig ferie hvor vi har fået tilbragt en masse kvalitetstid sammen. I morgen kalder vuggestuen igen, men jeg tænker ikke der går længe før Storm og jeg skal have en mor/søn dag igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *