Barselsboble og pebernøddebagning

Så skal jeg da ige love for at jeg fik taget mig en pause her fra bloggen. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke har haft tid, men jeg oplever jo ikke det helt store herhjemme, når jeg går på barsel, og den helt store lyst har heller ikke ligefrem været der. Den seneste tid har jeg været godt i gang med at rydde op og rengøre hele huset, gjort det sidste klar til lillebror og så har vi været ved at lave legehjørne til drengene inde i den ene ende af stuen. Der udover har jeg efterhåndet fået fyldt fryseren godt op med hjemmelavede færdigretter og hjemmebag, så det er nemt på de dage hvor der måske ikke er så meget overskud

Der har selvfølgelig også været plads til en masse afslapning på sofaen med læsning, julekalendre og gåture imellem regnbygerne. Det meste af weekenden er gået med at have besøg af mine svigerforældre, men her til eftermiddag fik vi tid til at tage en tur på legepladsen, og da det begyndte at blive mørkt gik vi hjem for at bage pebernødder. Nu dufter huset efterhåneden dejligt, for anden er nemlig ved at være klar til Mortensaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *