Søndag gennem mobilen

God formiddag alle sammen

Jeg har fået afleveret guldklumpen i vuggestue – dete r ved at være lidt en kamp på cykel, med den store mave, men indtil videre er det da lykkes mig at få ham afleveret (næsten) til tiden hver morgen, haha

På fredag har jeg termin, så der bliver færre og færre dage hvor vores lille familie kun rummer tre. Inden længe er lillebror hos os, og vores dage bliver noget helt andet. Derfor nød vi også ekstra meget, at vi have en weekend uden de helt store planer. Lørdag var både kæresten og jeg lidt småsløje så dagen blev ikke helt som vi have tænkt os. Til gengæld var vi begge friske i går, og kunne bruge al vores tid og kræfter på at holde kvalitetstid – båre os tre. Morgenen startede med at jeg stod op for at lave pandekager til mine drenge. Herefter kørte vi en tur i Plantorama for at købe juletræ og kigge på dyr. Herefter var det blevet tid til en tur i Bilka, hvor vi endte med at bruge næsten 1½ time – Storm synes simpelthen at deres legetøjsafdeling er fantastisk, så han kan være svær at få med hjem igen. Heldigvis er der både “ulveposer” og børneboller der kan lokke ham lidt, haha

Jeg fik mig en lur på sofaen mens lillemanden sov lur i barnevognen. Om aftenen var vi inviteret til aftensmad hos et vennepar der bor lige rundt om hjørnet, så vi tog reflekserne på og gik derom. Aftenen sluttede med afslapning på sofaen, og så var det ellers tidligt i seng. Man ved jo aldrig hvornår lillebror melder sin ankomst, så det er rart at være veludhvilet

Kan I have en rigtig dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *