Ventetid

Ja her er stadig ingen lillebror i sigte. Jeg havde sagt til kæresten, at når han nu ikke ville ud inden/på terminsdagen, som jo var i går, måtte han gerne vente til i morgen eller mandag. JEg kunne nemlig rigtig godt tænke mig en hyggelig dag med mine to drenge, hvor vi kunne gøre hvad vi havde lyst til, slappe af sammen, kramme, se fjernsyn i sengen, bygge hule og ellers gøre hvad Storm havde lyst til – og det ønske gik heldigvis i opfyldelse og vi har haft den dejligste dag!

Vi hyggede i sengen til ca. 8 hvor vi stod op og spiste morgenmad sammen. Ellers har dagen stået på modelervoks, store og små perler, lækre nybagte chokoladeboller, hulebyggeri og masser af tegnefilm. Nu bliver det så spændende at se om vi får lov til at holde familie-hyggedag igen i morgen, eller om vi pludselig får andre planer – det er der jo kun én der bestemmer

En tanke om “Ventetid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *