Små julechokolader

I formiddags gik jeg i køkkenet for at lave lidt nemt julekonfekt. Den første lørdag i december, plejer vi at holde julesnolderdag med min familie, men da vi ikke lige ved hvad det er for en lille størrelse der snart kommer ind i familien, ved jeg af gode grunde heller ikke hvor meget overskud der er til at få lavet konfekt, når han først er her. Derfor udnyttede jeg ventetiden i formiddags og lavede disse lækre og fine julechokolader

Du skal bruge: 200 g hvid chokolade // 2 pebermyntestokke // en lille håndfuld hasselnødder // sølvglimmer

Tænd ovnen på 180 grader og rist hasselnødderne i et ildfast fad ca. 10 minutter til de er gyldne. Kom dem ud i et viskestykke og gnid skallerne af. Hak nødderne fint

Kom pebermyntestokkene i en morter og knus dem godt. Nu skal chokoladen hakkes fint. Den ene del smeltes i en skål over vandbad og bruges til at smelte den kolde del med efterfølgende. Brug en teske til at afsætte små runde “klatter” på et stykke bagepapir (der bliver ca. 20 stk. Pynt herefter chokoladerne med de hakkede hasselnødder, de knuste pebermyntestokke og lidt glimmer. Stil chokoladerne på køl indtil de skal spises

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *