Endelig er han her

Jeg har holdt en lille pause fra bloggen, og det er selvfølgelig fordi at lillebror har meldt sin ankomst. Lørdag den 30. november kl. 06.14 kom lillebror til verden. Han var længe ventet og vi er taknemmelige for at han endelig er hos os. Desværre måtte vi blive på barselsafsnittet indtil tirsdag middag på grund af overfladisk vejrtrækning og forhøjede infektionstal, men heldigvis slap vi med skrækken og kunne få lov at tage ham med hjem en dag før først planlagt. Fødslen gik hurtig og fra den første ve og til han kom til verden gik der lige knap 6 timer. Nu går vi så herhjemme og nyder tilværelsen som en familie på 4. Sidste uge havde vi Storm hjemme hos os, men i denne uge har vi valgt at aflevere ham i vuggestuen, hvor han får nogle korte dage. Om ikke så længe er det jo juleferie, så for at vi ikke skal komme helt ud af hverdagsrytmen, har vi altså valgt at han skal ned og lege med de andre børn. Det gør også at vi for alvor kan få lov til at lære lillebror at kende, uden at vi tager opmærksomheden fra Storm

Indtil videre er den lille mus utrolig nem, så længe bleen er tør og mælkedepoterne er fyldt helt op. Til gengæld sover han nærmest ikke om dagen (ligesom sin storebror) – men sover rigtig fint om natten, og vågner ca hver 3.-4. time for at spise. Nu har vi ikke haft ham hos os så længe, men jeg er allerede blæst helt bagover, over hvor meget han ligner sin storebror både i udseende og væremåde, men det er jo også alt hvad vi overhovedet kunne ønske sig. Tænk sig at være så heldig at blive beriget med 2 så fantastiske drenge – mit hjerte er fyldt op med kærlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *