Første dag alene på barsel

I går var det så dagen hvor jeg skulle stå på egne ben med den lille guldklump en hel dag – og hvilken en af slagsen (suk). Jeg kan ikke helt forstå at vi allerede har været hjemme sammen i 2 uger, men det er nok også fordi vi tilbragte de første dage på barselsafsnittet, inden vi måtte komme hjem. Heldigvis er der kun en uge til at juleferien banker på døren og jeg igen har alle mine drenge hos mig hele dagen

Min første dag alene på barsel, viste sig at blive noget mere udfordrende end jeg havde troet. Lillebror vågnede klokken lidt i 7 og krævede straks min fulde opmærksomhed og morgenmad i sengen. Herfra var formiddagen præget af en meget utilfreds baby, 10.000 lortebleer og masser af skrig og skrål. Klokken 16 måtte jeg erkende at min tålmodighed var godt og vel opbrugt da jeg havde en lille mus der kun havde sovet 45 minutter i bæreselen i løbet af hele dagen. Det var også cirka på dette tidspunkt hvor kæresten modtog en besked fra mig med teksten: “JEG VIL HAVE EN SLYNGEVUGGE NU!!!!!” Hold nu op for første dag alene på barsel. Jeg krydser virkelig fingre for at dagen i dag kommer til at indeholde lidt flere sove-pauser og en lidt gladere lillebror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *