Ønsker for januar

Rigtig godt nytår til alle jer derude! Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år. Vi havde en stille og rolig aften hvor Stormsen, kæresten og undertegnet var feberramt og sat til i snot – lillebror var dog klar på fest – så det gjorde at vi nød aftenen med noget god mad og en masse fjernsyn og dyner i sofaen. Nu skriver vi så 2020, et år jeg glæder mig til at tilbringe sammen med mine 3 drenge. Januar måned er ikke fyldt med de store planer. Jeg går jo rundt i min lille barselsboble og det nyder jeg fuldt ud. Der er dog nogle ting jeg gerne vil nå i de kommende 31 dage – listen kan i se lige her:

  1. Lange gåture med barnevognen (er ikke blevet til så mange i december som jeg håbede)
  2. Få gang i min læsning igen. Tænker jeg skal i gang med en illustreret udgave af Harry Potter
  3. Opstarte på min træning igen
  4. Hjemmelavet juice fyldt med vitaminer
  5. #SUNDJANUAR
  6. Få gjort drengenes værelse fint med en ordentlig oprydning, ophængning af billeder m.m.
  7. Eksperimentere med flere grøntsager i min madlavning (skal vidst også se om jeg ikke kan få udvidet mit sortiment en smule på det punkt)
  8. Selvforkælelse og spa-dag
  9. Få taget et fint billede af mine drenge som kan komme op i stuen
  10. Powerdag i min gymnastikforening – Det bliver mærkeligt at jeg ikke skal være instruktør i år, men jeg kan nok ikke holde mig væk alligevel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *