Et sundere 2020

Overskriften siger vel nærmest det hele, haha. Jeg har et ønske om at det kommende år bliver et sundere ét af slagsen. Jeg er ikke startet op på min træning endnu, men nu er der efterhånden gået 6 uger efter fødslen, så jeg tænker godt at jeg kan begynde at starte stille og roligt op i den kommende uge. Jeg har fået gået et par ture med barnevognen, men lillebror er stadig ikke helt dus med det, så jeg tør ikke begive mig for langt væk hjemmefra. Men små gåture er selvfølgelig bedre end ingen. I lørdags var jeg et lille smut forbi den årlige “powerdag” i min idrætsforening hvor jeg de sidste 3 år har været instruktør. Jeg savner virkelig at komme igang og glæder mig allerede til at starte hold op igen når den nye sæson starter ud i slutningen af august

Vi er også kommet rigtig godt igang med vores madplan igen. Vi kan godt mærke at vi nu har 2 drenge der kræver vores fulde opmærksomhed, så det skal ikke være mad der tager særlig længe at lave – vi har nu også haft nogle dage hvor vi har været glade for at jeg havde fyldt vores fryser op med mad mens jeg gik og ventede på lillebrors ankomst. Jeg er også begyndt at lave større portioner ad gangen så vi har til flere dage, det gør virkelig at man kan spare noget tid i køkkenet

Der udover har jeg lavet en aftale med min nye mødregruppe om at vi skal starte noget fælles træning op i starten af næste uge, så vi kan være med at til motivere hinanden og jeg er sikker på der nok skal blive rigtig godt. Nu vil jeg putte lillebror i barnevognen og trille op for at hente Stormsen i vuggestuen. Rigtig god dag til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *