Søndag med firkløveren

Sikke dog en skøn dag det har været. Jeg har tilbragt den, i langsomt tempo, sammen med mine 3 drenge. Lillebror og jeg stod op og morgenhyggede kl. 06.30 og en god times tid senere kom de to andre drenge op til os så vi kunne spise morgenmad sammen. Lidt over 10 kørte vi ned på biblioteket hvor vi tilbragte et par timer inden Stormsen skulle hjem og sove middagslur. Da han blev 2 år fik han et brev fra det lokale bibliotek hvor han kunne komme ned og hente en bog-gave, så det var vidst ved at være på tide at vi fik det gjort, haha

Her til eftermiddag har lillebror sovet lur i slyngevuggen og både mor og far fik klemt lidt træning ind. Nu skal vi så i gang med dagens største projekt – “put-2-børn-på-samme-tid”. Lige i tiden er det lidt af en kamp. Lillebror skal vugges i søvn og når vi ligger ham fra os, vågner han, så ofte er den omkring kl. 22 inden han for alvor falder til ro. Storm er meget pyldret og vil kun sove hos os, så det kæmper vi også lidt med. Tænker at det godt kan være en lille reaktion på at lillebror er kommet til og har taget noget af mor og fars opmærksomhed, selvom jeg synes han har taget det virkelig flot. Men mon ikke det hele nok skal blive nemmere når vi alle vænner os lidt mere til den nye familiekonstallation

Kan I have en dejlig aften. Jeg vil gå ind og give mine drenge en masse kys og kram og håbe på at alle falder i en dyb og rolig søvn inden alt for længe 🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *