Påskestemning


Min første cheesecake og jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet

Vi har haft en super hyggelig Påske indtil videre. Vi har brugt en masse tid i køkkenet, været på tur i skoven,  fået lavet nogle praktiske gøremål, lavet en masse påskehalløj og nydt det dejlige vejr

Påsken nærmer sig sin ende, men heldigvis har min bedre halvdel taget fri hele næste uge, så vi fortsætter feriestemningen lidt endnu. Jeg har været ved at puste æg til et lille diy-projekt, vi skal male på sten, bage franskbrød, ordne haven og mon ikke vi nok skal finde på en masse andet vi kan få tiden til at gå med. Jeg har samlet lidt billeder fra vores Påske, som den har set ud indtil videre

De smukkeste påskeliljer blomstrer i vores have

En af de hyggeligste påsketraditioner – klipning af gækkebreve

Søde serviet-kaniner

Vi har haft besøg af Påskeharen

Forårsflødebolle (den ene ud af 20 der faktisk blev pæn, haha)

 Så skønt at se alting blomstre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *