En lille update

Godmorgen derude! Jeg skal da lige love for at jeg fik taget mig (endnu) en lille pause fra bloggen, så nu tænkte jeg at det var ved at være på tide at jeg ville give jer en lille update på hvad der er sket hos os den seneste tid; Sidste mandag startede Storm i institution igen og nu som børnehave barn – hold da op hvor blev han pludselig en stor dreng. Han er rigtig glad for at komme tilbage til vennerne og han er rigtig stolt over at han nu går i børnehave. Han har nogle korte dage derhenne, for jeg synes selvfølgelig også at han skal være hjemme og hygge med Malte og jeg. Vi afleverer Storm klokken 9 og så bliver han hentet mellem 12 og 2 alt efter hvad der lige passer bedst

Malte begyndte på grøntsagsmos for en måneds tid siden og det er resulteret i at han er blevet så glad for det, at han ikke længere vil ammes. Det har virkelig været hårdt som mor at man bliver valgt fra, fra den ene dag til den anden og det var rigtig svært at acceptere at jeg nok havde ammet for sidste gang i mit liv. Vi har været ude at investere i en mælkepumpe så han stadig kan få min mælk blandet i hans grød eller af et glas. De sidste 2 nætter er han dog vendt 180 grader og vil igen ammes (kunne næsten give mig til at tude hver gang), dog vil han stadig ikke ammes om dagen, men det kan jeg godt leve med

I dag har jeg Storm hjemme da børnehaven er lukket og pt. Er han omme og lege med en kammerat hos et vennepar, jeg jeg nyder stilheden mens Malte sover formiddagslur i barnevognen. I eftermiddag går vi en tur ned til dammen og fodre ænder (det var vi også i går – det et der billederne er taget) og ellers står den på grill-hygge i aften. Nu vil jeg sætte mig ud på terrassen med en iskaffe og en god bog, mens jeg nyder solen. Kan I have en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *