Farsdag

Glædelig farsdag til alle fædre og glædelig Grundlovsdag til jer alle! Vi har nydt dagen herhjemme i det mest mærkelige vejr – det ene sekund var der fuld sol og og man kunne gå rundt i t-shirt, det næste øjeblik blæste det og regnen stod ned i stænger… Det meste af dagen har vi været indendøre og hygget med læsning, leg, bagning og tv. Til eftermiddagskaffe havde kæresten bestilt nybagte scones, så det skulle han selvfølgelig have. Opskriften var en jeg fik da vi var på ferie rundt i Sydengland og i kan finde den lige her

Farsdagdgaven i år var et “hjemmebio-kit” med film, øl og popcorn. Det faldt heldigvis i god jord og når Stormsen er puttet (forhåbentlig inden længe), skal vi holde kæreste-hygge-aften på sofaen med dyne, pude og en film. Jeg kan efterhånden ikke huske hvornår vi sidst har set en hel film sammen, så det bliver rigtig dejligt. Så håber jeg bare at jeg kan holde mig vågen hele filmen igennem – wish me luck, haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *