6 måneder med Malte

Så blev Malte-musen et halvt år – ja det er faktisk ved at være halvanden uge siden, men den seneste tid har vi kæmpet lidt med tandfrembrud, feber, manglende mælkeproduktion og træthed, så jeg har ikke lige haft overskud til et indlæg før nu

Det er virkelig ikke til at forstå at vi har faft denne søde guldklump hos os i et halvt år. Jeg ved godt at det er sådan en sætning alle forældre siger, men det er altså rigtigt! Der er sket så meget de seneste 6 måneder, og vi har været så meget igennem, men nu står vi her med en dreng med fuld fart over feltet. Han pludrer, griner og er i gang dagen lang. Han elsker at sidde i sin stol hvor han kan følge med i det hele og griber chancen for at rejse sig op når den byder sig. Han er nysgerrig, madglad og så er han fuld af krudt i måsen. Der skal ske noget hele tiden og han har et glimt i øjet der fortæller at han er ude på ballade

Jeg er ikke ét sekund i tvivl om at når han engang begynder at bevæge sig rundt, skal vi have et øje på ham hele tiden, for ellers tror jeg han piller ved alt. Det har vi jo slet ikke været vandt til med Storm, tværtimod, han var den mest rolige og forsigtige dreng – er han iøvrigt stadigvæk – så det bliver noget helt andet med sådan en lille krudtugle. Men lad os nu se, det kan jo være at jeg tager fuldstændig fejl, men det tvivler jeg nu på, haha. Jeg lavede også et lignende indlæg da Storm blev 6 måneder som i kan kigge tilbage på her… Man er da vidst ikke i tvivl om at de er brødre ♡

1 thought on “6 måneder med Malte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *