Sæler ved Galgerev

Vi var super heldige med vejret, stort set hele ugen vi var på Fanø. Hele fredag regnede det dog, men det holdt os ikke tilbage fra at tage en tur ud for at finde sæler. Jeg havde læst mig frem til at man ved lavvande, ofte kunne se flokke på op til 700 sæler, på sandbankerne ud for Galgerev. Vi var inde at tjekke tidevandstabellerne og fandt ud af, at der om fredagen var lavvande kl. 08.44. Derfor satte vi efter morgenmaden, kursen mod Sønderho og Galgerev

Trods regnen var det en fantastisk tur, hvor man virkelig fik lov at opleve “det rigtige Vadehav” Der var skam også masser af sæler, men de var rigtig langt ude og da vi havde Storm med, turde vi ikke at gå helt derud på grund af tidevandet. Jeg gik i forvejen for at se om jeg kunne få nogle billeder, men der var noget længere derud end først antaget, så jeg måtte nyde sælerne på afstand og derefter vende om. Havde vi ikke haft Storm med, var der ingen tvivl om at vi var gået helt derud, men med en lille mus var der ingen grund til at tage chancer. Og selvom vi kun var der en lille time, var der ingen tvivl om at vandstanden var steget mens vi var ude på sandbankerne, for vejen tilbage til bilen var i noget højere vandstand, end da vi gik derud. Storm var blevet iført regntøj og gummistøvler så han kunne hoppe og plaske i de store “vandpytter”. Jeg er ret sikker på at det for ham var en af de allerbedste oplevelser på ferien. Så der er ingen der siger at man ikke kan have det sjovt og få nogle gode oplevelser, selv i regnvejr

1 thought on “Sæler ved Galgerev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *