Sankt Hans

Jeg har et usagt motto der lyder nogenlunde sådan her: ” Alt hvad der kan fejres skal fejres” så selvfølgelig holdte vi Sankt Hans ligesom mange andre rundt om i landet, og selvom vi bare var os 4, kan man jo godt gøre lidt ud af det alligevel. Jeg havde været i køkkenet for bage flutes, lave salat med jordbær fra haven og mormor dressing og så fik vi en lækker hyldblomstmousse på sablébund og kandiserede rosenblade – det var så lækkert!

Ingen Sankt Hans uden en heks! Og selvom vi ikke har en bålplads længere, blev den lille heks sendt afsted til Bloksbjerg, måske på en lidt utraditionel måde – nemlig i kuglegrillen, haha.. Hans-Kristian har i den seneste tid været i gang med at bygge en ny sandkasse til drengene og heldigvis nåede han at blive færdig med den i går eftermiddags så vi kunne indvie den efter aftensmaden. Jeg havde købt en lille skattekiste som jeg havde malet og fyldt med chokoladepenge. Vi gravede den ned og så var det bare op til Stormsen at finde den – han synes det var så sjovt og vi hyggede os med at bygge sandslotte inden det blev sengetid

Jeg håber i havde en dejlig aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *