Sommeren er tilbage… Og det er jeg også!

Halvanden måned skulle der gå før der igen landede et indlæg her på bloggen. Det var ikke ligefrem en planlagt pause herfra, men den ene dag tog den anden og som de fleste ved, går tiden bare nogle gange lidt hurtigere end man regner med. Jeg har som sådan ikke savnet bloggen – for at være ærlig har jeg ikke skænket den en tanke – men nu er lysten tilbage, så jeg tænkte at jeg ville kigge ind forbi og sige hej

Jeg skal da lige love for at sommeren for alvor har gjort sit indtog herhjemme – nok også liiige i overkanten hvis I spørger mig – men vi må selvfølgelig ikke klage. Det er dejligt at det endelig er blevet sommer, det her vi godt nok ikke haft meget af i år, desværre. Om 22 dage går vi ind i årets første efterårsmåned, så man må sige at sommeren kom bedre sent end aldrig. Vi har nu haft den første “almindelige” uge efter ferien. Jeg nyder det ekstra meget i tiden, for det er nemlig ved at gå op for mig at jeg ikke har ret lang tid tilbage af min barsel (#WTF) så derfor hygges der lidt ekstra igennem herhjemme med Malte. Eftermiddagene er gået med udeleg i badebassinet, havearbejde og masser af is

Planen her på bloggen er selvfølgelig, at jeg håber på at indlæggene bliver lidt mere regelmæssige og hvad der ellers kommer til at ske, må tiden vise

1 thought on “Sommeren er tilbage… Og det er jeg også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *