Svampejagt

For nogle år siden havde jeg en tradition med at jeg i slut september – først i oktober, skulle en tur i skoven for at fotografere svampe. Efter jeg har fået børn er det blevet sat lidt på standby (#dontaskmewhy), men her i weekenden var jeg på gåtur med Malte og mine forældre hvor vi kom forbi en masse forskellige svampe på vores vej. Da vi kom tilbage fandt jeg kameraet frem, og gik tilbage til nogle af de steder hvor vi havde set de fineste. Oftest er det i skoven jeg er gået på svampejagt, men de fleste af disse svampe stod langs stier, eller på græsmarker og under store træer

Denne weekend blev langt fra som vi havde troet og håbet… vi startede med at skulle have Storm testet for COVID-19 i fredags, da en af børnene på hans stue i børnehaven var blevet smittet. Vi fik heldigvis allerede svar lørdag morgen og kunne derfor køre mod nord alligevel, hvor vi skulle holde mine bedsteforældres fødselsdag. Skæbnen ville at Malte muligvis har fået en forkølelsesvirus, men fordi han lider af asmatisk bronkitis påvirkede det hans vejrtrækning så meget at han i går aftes blev indlagt på Viborg sygehus. Her til formiddag var han heldigvis så meget i bedring at vi kunne få ham udskrevet

1 thought on “Svampejagt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *