Halloween

Denne weekend har været noget helt specielt. Vi har nemlig startet en ny tradition herhjemme – halloween (u)hygge for den nærmeste familie. Elsker alt der kan fejres og gøres til traditioner, og efter at jeg har fået børn, har jeg fået muligheden for at gøre lidt mere ud af nogle ting, uden at det virker mærkeligt, haha… Storm havde gået og glædet sig i flere uger og heldigvis havde han en super god dag sammen med dem han holder allermest af

Dagen startede til frokost, hvor vi serverede lags efterårspizza – æbler, svampe, dadler og andet lækkert. Herefter stod den på græskarudskæring. Vi var utrolig heldige med vejret. Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var ikke en vind der rørte sig, så derfor valgte vi at lave aktiviteten udendørs. En overgang var det faktisk så lunt at flere af os måtte smide jakkerne. Hvad er chancerne lige for det her midt i oktober? Efter at have lavet hver vores græskar (parvis) var det blevet tid til (synes jeg) dagens højdepunkt – KAGEBORD! Her blev der serveret cheesecake, mini cupcakes, figurkager og marengsspøgelser. Da det begyndte at blive køligt, valgte vi at trække indenfor igen. Snakken gik og der blev leget og slappet af

Til aften blev der serveret (nok ikke særlig overraskende) græskarsuppe med æbletern, græskarkerner og sprødt bacon. Det var virkelig en super hyggelig dag og jeg er så glad for at vi nu har fået endnu en tradition vi kan se frem til at fejre hvert år i oktober

1 thought on “Halloween

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *