Krystal hokus pokus

Jeg vil gerne starte med at sige (højt og tydeligt) at jeg ikke tror på krystaller og deres forskellige kræfter og indvirkninger de kan have på folk – altså før nu!

For et par måneder siden bøvlede vi rigtig meget med at Storm havde mareridt flere gange om natten. Han vågnede tit op i et kæmpe skrig, og vi kunne bruge både hele og halve timer på at få ham til at falde ned. Nogle gange lykkeds det at få ham til at falde til ro inde i sin egen seng, men ofte har vi måtte tage ham med ind på sofaen, eller i vores seng. Dette snakkede jeg med en kollega om, og hun fortalte at vi bare skulle ligge en rå ametyst ved siden af hans seng, for den ville kunne fange “de onde drømme”. Jeg tænkte at hun måtte være blevet skør, men skæbnen ville at jeg havde en rå ametyst liggende hjemme på mit eget natbord fordi jeg engang havde læst at februar (min fødselsdag) måneds sten netop var ametysten. Jeg tænkte at det jo ikke kostede noget at prøve

Nu har ametysten så ligget ved hans seng i næsten 2 måneder OG DEN VIRKER! Fra dag ét af har han sovet som en sten (bogstavelig talt, haha) hele natten og ikke vågnet op med mareridt siden. Én aften glemte vi dog at ligge den ved ham – og gæt hvad der skete… efter ca. 2 timers søvn vågnede han op med mareridt! Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kan lade sig gøre? Om man tror på det eller ej, så har det i hvert fald virket herhjemme

Og som om ovenstående ikke var nok, så er der endnu en ting vi har snakket om herhjemme.. For siden vi har flyttet “tryllestenen” væk fra soveværelset og ind til Storm, er Malte (som stadig sover i tremmeseng i vores soveværelse) begyndt at sove mere uroligt og vågner oftest 1-2 gange om natten og er ked af det. Jeg siger ikke at det har noget med den sten at gøre, men det er lige før jeg har lyst til at købe endnu en ametyst for at se om den virkelig er “magisk”

1 thought on “Krystal hokus pokus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *