Bryllupstanker

Det er lidt vildt at tænke på at jeg om 5 dage er en gift kvinde… Synes det er lidt surrealistisk, men vi har efterhåneden været kærester i over 14 år, så det var måske også på tide, haha

Jeg er i fuld sving med planlægningen, invitationerne (som ses på billeder ovenfor) er selvfølgelig sendt ud og maden bestilt. I dag har jeg brugt det meste af dagen på at lave bryllupskage. Jeg vil gerne have en form for “sensommer-tema”, så derfor kommer kagen også til at afspejle dette. Det bliver mandelbunde med brombærmousse, æblekompot og nougatcreme. Inde i mit hoved lyder det som den perfekte kombi, så vi krydser fingre for at den bliver god

Vielsen skal foregå i haven under vores store valnøddetræ (med mindre Vorherre åbner sluserne) ellers har vi et stort telt i baghånden. Jeg havde håbet at vi kunne sidde i teltet under spisningen, men det har ikke været muligt at fremtrylle et gulv, så derfor må vi rykke indendøre, men med en masse pynt, blomster og lys, skal det nok blive rigtig godt alligevel

Nu vil jeg ud og se om moussen har sat sig, så jeg kan komme videre med projekt “bryllupskage”. Kan I have en fortsat rigtig god søndag

1 thought on “Bryllupstanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.