Hyggebakke

Jeg har indført et nyt koncept herhjemme… “Hyggebakke”. Jeg fik for nogle år siden denne fine “morgenmad-på-sengen”-bakke af mine forældre i julegave og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg er begyndt at bruge den om aftenen, når drengene er puttet og jeg skal ind og slappe af på sofaen. Så laver jeg mig en lille “hyggebakke” ofte bestående af et krus kakao, chai eller latte, lidt sødt til ganen, en bog eller magasiner, lidt lys, blomster og andre skønheder. Det er virkelig dejligt at at sætte sig til rette under dynene, og vide at alt man behøver er lige indenfor rækkevide

I går var vi til jubilæumsfest, så er lidt træt i dag selvom vi fik børnene passet hos mormor og morfar, og dermed kunne sove længe her til morgen. Derfor tager vi os en stille og rolig dag med leg, film og nybagte boller – søndag når det er bedst!

Kan I have en dejlig søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.