DIY – “Efterårssvampe”

Du skal bruge: Æggebakke // saks // korkpropper // limpistol // pensel // rød og hvid maling

Så er det for alvor blevet efterår. Det bliver tidligere og tidligere mørkt og det indbyder virkelig til små hyggelige krea-projkter. Forleden lavede jeg disse små, fine efterårssvampe med “mine” børn i børnehaven. Det var super hyggeligt og rimelig nemt at gå til

Start med at klippe æggebakken i stykker i “samlingerne” herefter kan man vælge at klippe rundt i kanten, eller hive så det får et mere ru og naturligt udtryk. Nu skal alle stykker af æggebakke males røde på ydersiden og herefter stilles til at tørre inden der males små hvide prikker

Når toppen af svampen er helt tør limes en korkprp fast som fod og så er de klar til at stille op som pynt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.