Traditionen tro…

…har jeg været ude og tage billeder af efterårets svampe. Jeg tror det er en tradition der har holdt ved i en 5-6 år efterhånden. I år var det dog lidt anderledes end de forrige år – jeg havde nemlig Stormsen med på svampejagt. I går var det simpelthen det smukkeste efterårsvejr, så da Malte var puttet i barnevognen for at sove middagslur, gik Storm og jeg en tur rundt på stierne i nærområdet og kiggede på svampe. Storm var dog lidt mere interessert den den flyvemaskine hans far havde printet til ham på hans 3D-printer, men ikke desto mindre var det simpelthen så hyggeligt at være afted, bare ham og mig

Senere i eftermiddag får vi besøg af mine forældre. Malte og jeg har nemlig været i køkkenet for at bage små chokoladekager med orangechokolade. Vi har fundet en masse kastanjer, snor, piberensere, grene m.m. frem, så vi kan lave lidt efterårspynt. Vi er jo i gang med at se “Kastanjemanden”, så måske der også skal kreeres en lille mand, der kan stå til pynt i bogreolen

Kan I have en rigtig dejlig søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.