Halloween-cookies

Nu nærmer halloween sig med hastige skridt, og jeg er så småt gået i gang med at forberede årets halloween-“fest” som jeg opstartede som ny tradition sidste år. Jeg har en masse ideer til eksempelvis fine kager og i går bagte jeg disse cookies med kakao og orange chokolade, som jeg faktisk synes er blevet rigtig fine, så måske de ender på årets halloween-kagebord

Du skal bruge: 200 g sukker // 300 g brun farin // 1 tsk fint salt // 250 g smeltet smør // 2 æg // 1 tsk bagepulver // 30 g kakaopulver // 320 g hvedemel // 200 g orange chokolade // 20 g hvid chokolade // 10 g mørk chokolade

Kom sukker, farin og salt i en skål og rør det sammen med det smeltede smør. Tilsæt 2 æg samt mel og bagepulver. Til sidst tilsættes 150 g hakket orange chokolade og dejen røres rundt til den er ensartet

Sæt dejen på køl i minimum 1 time – gerne til næste dag. Vej dejen af i portioner af 35-40 gram og tril dem til kugler. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 180 grader varmluft i små 10 minutter – de må gerne være en smule ubagte i midten

Når cookiesne er helt afkølede pyntes de med den resterende orange chokolade, som er smeltet og små øjne lavet af hvid- og mørk chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.