LÆKRE Efterårsnegle

Jeg er vild med at lakere mine negle, og jeg synes ofte at det pifter et lidt hverdagsagtigt outfit op. Jeg er blevet ret glad for mine “MaXfactor GLOSSFINITY”-lakker og især de 3 nedenforviste er jeg sikker på der vil blive brugt flittigt hen over efteråret.

Aqua marine // Hot coco // Ruby fruit

Ikke nok med at det er utrolig smukke farver, så holder lakken super godt, ved et dobbelt lag. Samtidig er det en neglelak der er i en rigtig fornuftig prisklasse.

I morgen kigger jeg ind forbi bloggen igen, hvor vi efter lang tids pause, igen skal se på en omgang “Det gode søndagsbrød” & så skal jeg forhåbentlig en tur i skoven og plukke brombær.

Hav en rigtig dejlig aften! <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *