Boganbefaling – Isla & jagten på lykke

Fra bogens bagside: “Isla har i tre år haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School og America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere nogle svære udfordringer, som mange unge må gå igennem: drama i familien, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.” 

“Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.” 

Jeg har tidligere læst “Anna og det franske kys” af samme forfatter, og man må bare sige at det her, på samme måde er en “feel-good” bog. Den er spækket med kærlighed og intriger. Isla (Ej-la) går på en skole i Paris hvor også den skønne og smukke Josh går. Bogen igennem følger vi deres forhold udvikle sig og gå itu.

Man skal læse “Isla og jagten på lykke”, hvis man har brug for en letlæst bog der får en i godt humør  ♡

Jeg regner med at jeg om nogle måneder skal give mig i kast med den sidste bog i serien “Lola og naboens søn”. Man kan dog sagtens læse bøgerne hver for sig, da de ikke rigtig har noget med hinanden at gøre. I denne bog optræder der dog både nogle figurer fra “Anna og det franske kys” samt “Lola og naboens søn” men det er ikke noget der går ud over forståelsen af handlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *