Saturday Snack

“Italiensk snack-tallerken”

Du skal bruge: 8 skiver god italiensk skinke (eksempelvis parma) // 16 skiver italiensk salami // god grøn pesto // parmesan // olivenolie // frisk basilikum

Anret skinke og salami på et fad, eller som her, på et træbræt. Fordel en smule pesto ud og og høvl den ønskede mængde parmesan ud over. Til sidst hældes en lille smule god olivenolie over og der pyntes med frisk basilikum.

Det her er en virkelig hyggelig lille eftermiddags ret som også fungerer super godt som en let forret. Jeg er specielt glad for at spise den ude på altanen om sommeren, med et glas iskold cider.

Vi har været ved at snakke med mine forældre om at smutte en tur til Rom næste år – jeg er fuldstændig vild med det italienske køkken, og som man kan se ovenfor, behøver det jo ikke være et større gastronomisk udstyrstykke for at være helt fantastisk godt! – og derfor vil jeg selvfølgelig glæde mig helt vildt til at komme til Rom og spise en masse dejligt, traditionelt italiensk mad 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *