Små glimt

♡  Farvekordineret opstilling fra en hyggelig eftermiddag ♡

Sikke stille der har været på bloggen i et godt stykke tid. Det skyldes flere ting… for det første har jeg ligget syg med halsbetændelse og influenza i 10 dage, så har vi haft gæster hele Pinsen, og nu er jeg så startet på arbejde igen, hvor der er rigeligt at lave, så jeg er simpelthen så super træt når jeg har fri.

Men selvom der har været stille, betyder det jo ikke at jeg ikke har oplevet noget, derfor har jeg endnu engang samlet lidt små glimt, som jeg gerne vil dele med jer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Mit fine figentræ er ved at springe ud

Jeg havde ikke så stor succes med mit figentræ sidste år, men allerede nu står den med små figner, så jeg krydser fingre for at i år, bliver året hvor jeg kan høste mine første, lækre figner.

Lækker kage bagt med kærlighed ♡

Hele Pinsen holdte vi min kærestes fødselsdag for hans søskende. Så vi havde overnattende gæster fra lørdag til mandag – og det var super hyggeligt. Når man holder fødselsdag, skal man selvfølgelig servere kage, så jeg bagte en nøddebund med hindbærmousse, friske bær og hvid chokolade – MUMS!

 Smuk buket fra mutti ♡

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Jeg kan heldigvis allerede gå på weekend klokken 12 i morgen. Vi skal bruge weekenden på at holde fødselsdag for min kæreste, så begge hold forældre kommer på besøg. Lørdag skal gå med hygge og spisning, mens vi søndag kører til Gram Slot, hvor der er have & bolig messe. I morgen vil jeg vise jer nogle smukke lilla nuancer og lørdag er jeg tilbage med endnu en omgang “Saturday Snack” ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *