Exciting News!

Lørdag formiddag ude og kigge på et lille rækkehus, og søndag eftermiddag, kunne vi så sætte vores underskrifter på lejekontrakten. Vi overtager allerede fra den 15. juni, så jeg synes allerede at vi er ved at have en lille smule travlt. Rækkehuset er lidt mindre end det vi bor i nu, så vi skal have sorteret alle vores ting i 2 bunker – “skal med” & “skal ikke med”. Det er jeg allerede gået i gang med, så det hele ikke bliver så stressende.

 

Det kan godt være at vi skal flytte i noget der er mindre, men til gengæld får vi en lille have, og det er simpelthen bare fantastisk! Jeg glæder mig allerede til at komme ud og grille på terrassen og spille strandtennis på græsplænen ♡

3 thoughts on “Exciting News!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *